Telefonunuz İçin En İyi Görüntülü Konuşma Uygulamaları

Akıllı Telefonunuz İle Görüntülü Konuşma Yapmanızı Sağlayan En İyi Uygulamalar

Akıllı telefonunuz ile ücretsiz olarak, internet üzerinden görüntülü konuşma yapabileceğiniz en iyi uygulamaların listesini yaptık. İşte en iyi görüntülü konuşma yapabilceğiniz uygulamalar ;

Google Duo

Görüntülü Konuşma Uygulaması - Google Duo


Google Duo, görüntülü konuşma yapmanıza imkan sağlayan en yeni uygulamalardan biri. Google Duo'yu diğerlerinden ayıran en önemli özelliklerinden birisi kullanımın oldukça basit olması. İhtiyacınız olan tek şey bir telefon numarası ve sonrasında aramayı yapıp görüntülü konuşmaya başlayabilirsiniz. Uygulamadaki en güzel özelliklerden bir diğeri ise "Knock Knock" . Bu özellik ile arama geldiğinde cevaplamadan önce arayanı görme şansınız oluyor. Eğer kullanımı basit ve güzel bir uygulama arıyorsanız Google Duo ilk sırada geliyor. 

Skype

Görüntülü Konuşma Uygulaması - Skype


Konu görüntülü konuşma ise, Skype' ın olmadığı bir liste düşünülemez. Birçoğumuz Skype ile hem bilgisayardan hemde akıllı telefonlarımızdan Skype ile görüntülü konuşma yapmışızdır. Görüntülü konuşma için en iyisi olduğunu söylemek mümkün olmasa da, Skype bu konuda en popüler ve en güçlü uygulama olma konusunda olukça iddialı. 

WhatsApp

Görüntülü Konuşma Uygulaması - Whatsapp


WhatsApp dediğimizde muhtemelen aklınıza gelen ilk şey görüntülü konuşma olmayacaktır. Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, artık görüntülü konuşmanıza da olanak sağlıyor. Eklenen bu yeni özellikle kolayca görüntülü aramalar gerçekleştirebilirsiniz. Görüntülü konuşma için WhatsApp' ı kullanmanın en büyük avantajı ise hemen herkesin akıllı telefonunda aktif olarak kullanılıyor olması.

Tango

Görüntülü Konuşma Uygulaması - Tango


Tango Android için en eski görüntülü konuşma uygulaması. Uygulama gelişmeye ve daha iyi olmak için yenilenmeye devam ediyor. Tango' da bulunan eğlenceli özellikleri onu diğerlerinden ayıran diğer bir  ayrıntı. Görüntülü konuşma esnasında, yüzünüze ilginç maskeler takma yada eğlenceli küçük oyunlar oynamanıza olanak sağlıyor.

Facebook Messenger

Görüntülü Konuşma Uygulaması - Facebook Messenger


Whatsapp gibi Facebook adını duyduğumuzda aklımıza gelecek son şeylerden biri görüntülü konuşmadır. Facebook Messenger iletişim kurmak için en iyi yollardan birisi. Görüntülü konuşma özelliğiniz, bilgisayar ve akıllı telefonlarınız ile kullanmanız mümkün. Dünyadaki en büyük Sosyal Ağ olan Facebook'un görüntülü konuşma için seçilmesinin en büyük nedeni , herkes tarafından bilinmesi ve neredeyse herkesin bir Facebook kullanıcısı olması.

Siz görüntülü konuşma yapmak için hangi uygulamayı kullanıyorsunuz ? 

Yorum Gönder