Kaya Gibi Sağlam, Termal Kameralı CAT S60

En sağlam Android Telefon..


CAT S60 Android Akıllı Telefon


Amerikan iş makineleri ve endüstriyel araçlar üreticisi CAT, akıllı telefon anlayışını farklı bir boyuta taşıyarak, ilginç özelliklere sahip cihazları ile karşımıza çıkıyor. Son olarak CAT S60 modeli ile kullanıcıların ilgi odağı olan akıllı telefonun en önemli özelliği; Termal Kamera ve tabi üreticisinin adını gördüğümüzde aklımıza ilk gelecek şey olan sağlamlık.

cat s60 termal kamera görünümü

CAT' in en yeni cihazı S60 ta bulunan Termal Kamera, FLIR şirketi tarafından geliştirilmiş. 30 metre mesafeye kadar termal tarama yapan cihaz, normal kamerası ile Termal Kamerayı birleştirerek, termal haritayı daha anlaşılır bir şekilde görüntüleme imkanı sağlıyor. Ayrıca Termal Kamera ile 640x480 piksel çözünürlüğünde video çekimi yapabilirsiniz.

Normalde alışkın olduğumuzu 1,5 metreden sert zemine bırakılarak yapılan düşme testleri, bir bardak suya daldırılan su geçirme testlerinin aksine konu CAT' in ürettiği bir akıllı telefon olunca testler telefonun üzerinden bir iş makinesinin geçmesi şeklinde acımasızca olabiliyor. En sağlam Android Telefon olma konusunda en iddali cihaz olan; CAT S60; 2 metreye yakın yüksekliklerden düşmeye dayanaklı ve 5 metreye derinlikteki bir suda 1 saat kadar su geçirmeden durabiliyor.

CAT S60'ın diğer teknik özelliklerini inceleyecek olursak ; Snapdragon 617 işlemci kullanılan cihazda 3 GB Ram mevcut. 13 megapiksel arka kamera, 5 megapiksel ön kamera, çift LED flaş bulunan S60; 720p ekran çözünürlüğü sunuyor ve Android Marshmallow ile geliyor.

Henüz Türkiye'de resmi olarak satışı yapılmayan cihazı ancak yurtdışından satın alabiliyorsunuz.

cat s60 kasa görünümü

CAT S60 Tanıtım Videosu


CAT S60'ı nasıl buldunuz ? Türkiye'de satışa çıkarsa, almayı düşünür müsünüz? 


Yorum Gönder