Xiaomi Mi Max 2 Özellikleri ve Fiyatı

Tam Bir Fiyat/Performans Telefonu Xiaomi Mi Max 2 Özellikleri ve Fiyatı

androidAcini Xiaomi Mi Max 2 Özellikleri ve Fiyatı


Herkes tarafından merakla beklenen Xiaomi'nin yeni akıllı telefonu Mi Max 2 özellikleri ve fiyatıyla şimdiden ilgi odağı olmuş durumda. Henüz satışa sunulmayan ve geçtiğimiz günlerde resmi olarak duyurulan bu Fiyat/Performans canavarı cihaz oldukça güçlü özellikleri ile dikkat çekiyor. 

Cihazın 6.44 inç Full HD ekranı ve tamamı metal olan sağlam bir kasası mevcut. Oldukça güçlü bir işlemcisi olan Xiaomi Mi Max 2 de 2.0 GHz hızındaki Snapdoragon 625 kullanılmış ve 4 GB RAM bulunuyor. Üründe Sony IMX386 sensör kullanan 12 megapiksel bir kamera mevcut ve ön kamerası ise 5 megapiksel. Android 7.0 Nougat ile gelen  Mi Max 2 birde arka tarafında parmak izi okuyucuya sahip. 

androidAcini Xiaomi Mi Max 2 5.300 mAh Batarya


Gelelim cihazın en  göze çarpan özelliğinde. Xiaomi Mi Max 2 'nin en belirgin özelliği dev bataryası. Üründe bulunan 5.300 mAh batarya size yaklaşık olarak ; 18 saat video oynatma , 21 saat navigasyon, 57 saat konuşma süresi vaat ediyor. Yaklaşık 2 gün şarj etmeden kullanabileceğiniz bu cihaz , Quick Charge 3.0 özelliği ile oldukça hızlı sarj dolum süresine sahip , ayrıca dev bataryası sayesinde USB-C portuyla başka cihazları sarj edebiliyor. 

Xiaomi Mi Max 2  Fiyatı

Henüz ülkemizde satış fiyatı belli olmayan cihaz ilk olarak Çin'de satışa sunulacak. Haziran ayında satışına başlanacak Xiomi Mi Max 2 üstün özelliklerinin yanında oldukça uygun bir fiyattan satışa çıkacak. 64 GB lık modelinin çıkış fiyatı 250 Dolar , 128 GB lık modelinin ise fiyatı 290 Dolar olacak. 


Sizce Xiaomi Mi Max 2 Fiyatı ve Özellikleri ile gerçekten bir Fiyat/Performans Canavarı Mı ? 

Yorum Gönder