Clash Royale Oyun İncelemesi

Supercell'den Clash Royale..


Clash Of Clans gibi bir efsaneden sonra  Clash Royale

Supercell Clash Royale

Daha önce Clash Of Clans'tan tanıdığımız; Cadı, Domuz Binici, Dev, Valkyrie gibi karakterler Clash Royale ile karşımıza tekrar çıkıyor. Bu karakterlerin yanında birçok farklı karakterde Clash Royale sayesinde hayatımıza giriyor. Dünyanın her yerinden oyuncularla karşılaşıyorsunuz, aldığınız galibiyetlerle göre Sandık ve Kupa elde ediyorsunuz. Bir sonraki rakibiniz mevcut kupanız ile orantılı olarak belirleniyor. Kazanılan sandıklardan ise; oyun sırasında kullanacağınız karakterlerin kartlarını topluyorsunuz. Sıradan, Ender, Destansı, Efsanevi şeklinde 4 farklı kart tipi var. Aynı kartları topladıkça karakterlerinizin seviyesini geliştirebilirsiniz. Sandıklarında içinden çıkan kartlara göre isimleri ve bulundurdukları kart miktarları değişiyor. 


Oyundaki amacınız rakibiniz ile savaşıp, Kral Kulesi ve Taç Kulelerini yıkarak oyunu kazanmak. Tabi bu her zaman mümkün olmuyor..

Denk rakiplerin mücadelesine sahne olan oyunlarda; iki rakipte
birbirinin 1 veya 2 şer kulesini yıkıyor ve oyun berabere sonuçlanıyor. Çok çetin geçen bazı karşılaşmalarda ise hiç Taç Kulesi yıkılmadan oyun 0-0 bitebiliyor. Bu gibi durumlarda berabere kalıyorsunuz ve herhangi bir kupa kaybı veya kazancı yada sandık elde edemiyorsunuz.



Clash royale dükkanı
Sıradan mücadeleler ile savaşarak kart ve kupa kazanacağınız gibi sürekli yenilenen özel turnuvalar ile farklı ödüller kazanabilirsiniz. Oyunda sandıklardan elde ettiğiniz Taş(Gems) ve Altınlar ile 
Dükkan girip;  sandık satın alabilir , açılması süresi bitmeyen sandığı hemen açabilir, turnuva oluşturur veya biriken kartlarınız bir üst seviyeye taşırsınız. 


Savaşların oyunda girilmeden önce, oyuncular tarafından seçilen 8 adet karttan oluşan desteler ile yapıldığı Clash Royale'de bir Klana üye olarak; Kart bağışı yapıp Altın ve XP kazanır yada Kart bağışı isteyerek karakterlerinizi geliştirebilirsiniz.  

Google Play Store'un en popüler oyunlarından biri olan Clash Royale; tamamen Türkçe. 50 milyondan fazla indirilen oyuna kullanıcılar tarafından verilen puan 4,5. 

Sizce Clash Royale , Supercell'in efsanesi Clash Of Clans'ın başarısını yakalayabilir mi ? 




Yorum Gönder