Head Soccer

Head Soccer,  Google Play Store'daki en eğlenceli futbol oyunlarından biri.Sadece birer futbolcu ile minyatür bir sahada yapılan mücadeleden oluşan Head Soccer'da  farklı oyun modları ve takımlar karşımıza çıkıyor. Türkiye'nin de içinde bulunduğu tam 50 farklı takımla mücadele ederek elde edeceğiniz başarılar ile yeni takımlara sahip olabilir, o takımlarla oyuna devam edebilirsiniz.

Head Soccer Android Futbol Oyunu

Her takımın kendine özgü karakteri ve özel bir power şutu var. Oyuna başlarken Güney Kore takımı ile başlıyorsunuz ve oynadığınız oyunlarda kazanacağınız başarılara göre diğer takımların kilidini açarak bu takımları seçip yeni takımınızla devam edebiliyorsunuz.Ayrıca kazanacağınız puanlara göre takımınızın hız,şut,güç,sıçrama gibi özelliklerini geliştirip, karakterinize yeni kostümler satın alabiliyorsunuz.

Head Soccer Android Futbol Oyunları


Head Soccer Android Futbol Turnuvası
Oyun oynanış açısından oldukça basit.Ekranın solunda sağa-sola hareketinizi sağlayan, sağ kısmında ise şut,sıçrama ve power şutunuzu kullanabileceğiniz butonlar mevcut. Arcade modunda yapmanız gereken tek şey maçı kazanıp bir sonraki rakip takım ile karşılaşmak iken; Turnuva,Lig,Kupa gibi farklı oyun modları ile uzun soluklu yarışlara katılabilirsiniz.

Head Soccer  10 milyonun üzerinde indirildi ve kullanıcılardan 4,2 puan aldı.

Yorum Gönder