Plants vs Zombies 2

Plants and Zombies

Electronic Arts isimli şirketin piyasaya sürdüğü Plants vs Zombie nin ikinci versiyonu olan oyunda, evinize ulaşmaya çalışan zombileri bitkileriniz yardımıyla engellemeye çalışıyorsunuz.Oyun oynanış açısından gayet basit; zombileri beyninizi yemeden durdurmak için savunma hattınızın yeterli güçte kurulması gerekiyor..



Oyunda zombilerin değişen can değerleri ve özellikleri var..
Zombies

Aynı şekilde savunmanızda askerleriniz olan her bitkinin de değişik özellikleri,vuruş stilleri,hızları ve hasar değerleri mevcut.
Plants

Oyunda bazen bitkileriniz size yetersiz gelebilir.Bitkilerinizi tekrar tekrar ekip,sulayıp onların güçlerine güç katıp boost özelliği kazandırabilirsiniz. Şu an mevcut 7 farklı harita var ve hala yenileri eklenmekte.Sıkılmadan oynayabileceğiniz bir oyun fakat bazı bölümler gerçekten zorlayıcı olabilir ve bunun için youtube ta bölümlerin nasıl geçileceği hakkında paylaşılan videolardan arada bir tüyo almak faydalı olabilir.Google Play Store'un en eğlenceli oyunlarından biri olan Plants vs Zombie 2 ; 10 milyonun üzerinde indirildi ve 5 üzerinden 4,4 puana sahip....
It's about time ;)  


Yorum Gönder