Vodafone Smart 6 İncelemesi

Vodafone Smart 6'nın Fiyatı ve Özellikleri..

Vodafone Smart 6 inceleme - androidAcini


Operatör markalı cihazlardan en çok satan ürünlerden biri olan Turkcell T 50'yi sizlere tanıtmıştık.Kısa bir süre önce Vodafone tarafından piyasaya sunulan Smart 6'nın fiyat ve özellikleri hakkındaki incelememizi sizlerle paylaşacağız.

Vodafone Smart 6 teknik özelliklerinden önce ince ve şık tasarımıyla kullanıcılar tarafından ilgi göreceğe benziyor. Cihaz, orta seviyedeki cihazlar arasında fiyat/performans anlamında da iyi bir başarı yakalayacak gibi. 

Vodafone Smart 6 tasarımı


İlk olarak tasarımı ile başlayacak olursak Vodafone Smart 6; 5.5" Full HD IPS ekrana sahip ve 155.85 mm boyunda, 77.4 mm eninde son olarak da 8.35 mm kalınlığında.Cihazın ağırlığı ise 151 gram seviyesinde.Son zamanlarda sıkça rastladığımız akıllı telefonlarda olduğu gibi Smart 6 da tek parça olarak tasarlanmış; yani arka kapağını açabileceğiniz bir model değil. Ekranın çevresini saran alüminyum çerçeve şık bir görünüm sunarken, arka kapakta ise plastik malzeme tercih edilmiş.

Vodafone Smart 6 Performans


Adroid 5.0.2 Lolipop ile gelen cihaz, Qualcomm'un 1.5 GHz hızında 8 çekirdeklli Snapdragon 615 işlemcisine sahip ve 2 GB RAM ile birlikte tatmin edici seviyede iyi bir performans sağlayacaktır. 16 GB dahili depolama alanını dilerseniz Micro SD kart desteğiyle 128 GB'a kadar ek depolama alanına sahip olabilirsiniz.Qualcomm Quick Charge teknolojisi ile hızlıca sarj edebileceğiniz 3000 mAh batarya kapasitesi da cihazın en büyük artılarından biri. Ön kamerası 5 MP olan Vodafone Smart 6'nın arka kamerası ise 13 MP ile tatmin edici seviyede çekimler yapmanıza olanak sağlıyor.

Vodafone kullanıcılarının 12 ve 24 ay taksit ile faturalarına ek bir ücretle ve  oldukça avantajlı fiyatlarla satın alabileceği Smart 6 ön sipariş ile 699 TL'ye alınabiliyor(Normal Satış Fiyatı 899 TL).Ayrıca Vodafone direk kendi sitesi üzerinden yapılacak alımlarda Red Life Taşınabilir Harici Batarya ve Stereo Mini Bluetooth Hoparlörden oluşan 2 adet aksesuar (sınırlı sayıda) hediye fırsatı sunuyor.

Vodafone Smart 6'yı siz nasıl buldunuz ? Sizce fiyatı sahip olduğu özelliklere göre uygun mu? 


Yorum Gönder