Fun Run 2

Dirtybit firması tarafından geliştirilen Fun Run 50 milyondan fazla kullanıcıya ulaşmıştı.Firma oyunun 2. versiyonu olan Fun Run 2'yi piyasaya sürdü.

Fun Run 2 Çoklu OyuncuOyun 4 kişilik bir yarıştan oluşuyor.Arkadaşlarınızla veya dünyanın herhangi bir köşesindeki diğer oyuncularla yarışmanız mümkün.Oyunda şuan için 18 farklı parkur var ve sizin yapmanız gereken yarıştığınız oyunculardan önce parkuru bitirmek.

Oyun ekranının sağ tarafında özel güçlerinizi kullanabileceğiniz, sol tarafında ise karakteri zıplatmak için kullanacağınız butonlar bulunmakta.Parkurda koşarken gizemli kutulara uğrayıp yarıştığınız diğer karakterleri yavaşlatacak,kendinizi hızlandıracak ya da diğerlerinin kullanacağı saldırılardan etkilenmemek için savunma oluşturacak güçler elde ediyorsunuz.Parkur boyunca karşınıza çıkan bu gizemli kutuları kullanarak parkuru ilk tamamlayıp haftalık turnuvada sizi üst sıralara taşıyacak puanlar ve oyun içinde kullanabileceğiniz altınlar kazanıyorsunuz.Kazandığınız altınlarla yeni karakterler satın alabilir ya da karakterinizi özelleştirecek bir çok aksesuara sahip olabilirsiniz.

Fun Run 2 Özelleştirme

Fun Run 2'ye  ilk giriş yaptığınızda size ücretsiz olarak verilen karakterle oyuna başlayacaksınız.Dilerseniz hemen diğer oyuncularla yarışacağınız Quick Play'i tıklayıp yarışa başlar ya da Practice modu ile parkurları tanımak için botlarla yarışabilirsiniz.

Fun Run 2 Oyun Görüntüsü

Fun Run 2 ; 5 milyondan fazla indirildi ve kullanıcılardan 4,2 puan aldı..


Yorum Gönder