Smash Hit

Kırıp dökmeyi sevenler için Medicore tarafından tasarlanan Smash Hit hem stresinizi alacak hem de heyecanlı bir oyun deneyimi sağlayacak.Oyunun amacı karşınıza çıkan camdan objeleri, demir bilyelerle vurup kırmak.
Smash Hit-Ana Ekran

Smash Hit PremiumOyunda kalabilmek için gerekli olan tek şey bilyelerinizin tükenmemesi. Bilyeleriniz ile objeleri kırarak ilerlerken,kaybettiğiniz bilyeleri geri kazanmanız gerekiyor.Karşınıza kristalleri kırarak ekstra bilye kazanıp oyunda kalıyorsunuz.Oyunun kötü taraflarından biri kaldığınız yerden oyuna devam edememek; yani sürekli en baştan başlamalısınız; tabi premium alırsanız kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.İllaki oyun içi satın alma olacaktır diğerleri gibi ama en azından bunun için premium gerekli olmamalıydı. Classic oyundan farklı 3 adet harita mevcut; bunlar antrenman yapabileceğiniz Training,sonsuz oyun Zen ve karşınıza daha farklı objelerin çıktığı daha zorlu bir harita olan Boss Challenge. Bu 3 haritayı açmak içinde premium satın almalısınız.
Smash Hit androidAcini

Farklı haritaları açmak ve son geçtiğiniz checkpoint'ten devam edebilmek için almanız gereken premium şuan için 4,34 TL. 10 milyon barajını devirmiş Smash Hit kullanıcılardan 4,4 puan almış.

Yorum Gönder