Find the Differences:Rooms (Farkı Bulmak - Odalar)

Hepimizin bulmaca sayfalarından aşina olduğu 7 Fark oyunu artık akıllı telefonunuzda.Oyunda odaların resimleri arasındaki 5 farkı bulmaya çalışıyorsunuz.

5 Farkı bulma

Find the Differences:Rooms Oyun Görüntüsü




Oyun ekranında odanın resimleri arasındaki 5 farkın bulunduğu yerlere dokunup işaretliyorsunuz.Farklı olmayan bölgelere 3'ten fazla dokunursanız oyun bitecektir ve baştan başlamanız gerekir.Farkları bulmanız için size tanınan süre 3 dakika ve bölümü geçmenizin tek şartı bu süre zarfında odanın resimleri arasındaki 5 farkın hepsini bulmak.Ayrıca bulmacayı çözerken zorlanırsanız ipuçlarından faydalanabilirsiniz. İpucunu kullanmak için oyun ekranın sağ altındaki ampul butonuna dokunursanız oyun sizin için görselde ki bulamadığınız farklardan birini kendiliğinden işaretliyor.


Find the Differences:Rooms ; Google Play Store'da Türkçe ismiyle Farkı Bulmak:Odalar şeklinde yer alıyor ve bu şekilde aratırsanız oyuna ulaşabilirsiniz. Yüzden fazla oda ve bulmacaya sahip Find the Differences:Rooms 1 milyon barajını aşıp, kullanıcılardan 4,0 puan almış.

Yorum Gönder